Colouring

Bij Kapsalon Francis geloven we in de kracht van kleur om je persoonlijkheid te laten stralen. Onze behandeling wordt gespecificeerd op jouw eigen kleurtinten, omdat we eerst kijken naar wat het beste bij jou past. Door te analyseren of je een warm of koel type bent, kunnen we je een persoonlijk kleuradvies geven dat perfect bij je huidtint en stijl past. Maar dat is nog niet alles. Wij begrijpen dat het soms elders niet helemaal volgens plan kan zijn gegaan. Daarom bieden we ook kleurcorrecties aan, zodat je de look krijgt waarvan je droomt, zonder compromissen.

Bij Kapsalon Francis zijn we trots op onze expertise in balayages en blond tinten. Of je nu gaat voor subtiel en natuurlijk of gewaagd en trendy, wij hebben de vaardigheden om de perfecte tint voor jou te creëren.

En het beste van alles, met onze ‘Ultimate Treatment’ van L’ANZA verlaat je onze salon niet alleen met een prachtige haarkleur, maar ook met gezond en stralend haar. We streven naar de ultieme balans tussen stijl en haarverzorging.